Uw lokale wespenbestrijder in Purmerend

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Purmerend staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Purmerend werken we samen met Point Pest Control. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 0299 - 796 180 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Purmerend

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Purmerend? Bel dan direct 0299 - 796 180 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Purmerend

Wij hebben last van een wespenplaag. Wat te doen?

dinsdag 11 juli 2017
Gerststraat, Purmerend

Hoi, ik denk dat er een wespennest in een tas zit met aanmaakhoutjes voor de haard. Ik probeerde de tas te verplaatsen toen werd ik aangevallen en twee keer gestoken. Wat kan ik doen? 

donderdag 6 juli 2017
Saint Helenabaai, Purmerend

Geachte heer/mevrouw, Wij hebben last van een wespennest onder de dakpannen. Op welk termijn zouden jullie langs kunnen komen?

maandag 12 september 2016
Willem Hofsteestraat, Purmerend

Achter in mijn tuin heb ik een houten steiger. Tussen de vlonderplanken op een bepaalde plek vliegen wespen af en aan. Wat is uw advies?

zaterdag 27 augustus 2016
Arestraat, Purmerend

Hallo, ik vermoed dat ik last heb van een wespennest, maar dit weet ik niet zeker. Zou er iemand langs kunnen komen om te kijken of er een nest zit en zo ja dit ook kunnen verwijderen? Ik hoor graag van u. 

zaterdag 27 augustus 2016
Delfland, Purmerend

Ik heb (volgens mijn buren) een wespennest in de voet van mijn schoorsteen. Kan het zelf niet zien. Zie wel bij een heldere lucht vanaf de straat enkele wespen rond de schoorsteen vliegen. Via de dakgoot kan men bij de schoorsteen komen maar daar ben ik zelf te oud voor. Graag uw reactie.

vrijdag 19 augustus 2016
Nieuwegracht, Purmerend

Er lijkt een wespennest in onze spouwmuur te zitten. Via de stootvoeg zie ik ongeveer 10 wespen in en uit vliegen. Graag contact.

dinsdag 9 augustus 2016
Londenhaven, Purmerend

Een wespennest onder de dakpannen (bijkeuken, dus 2,5 meter van de grond) inmiddels al enkele wespen (via electrische aansluitingen in plafond) binnen gezien. Zouden dit graag verwijderd zien.

woensdag 21 oktober 2015
Lepelaarpark, Purmerend

Beste, Wij hebben een wespennest geconstateerd in huis bij de zolder. De wespen komen binnen via een klein ventilatiegaatje in de buitenmuur. We vinden nu dode wespen op zolder en beneden in de gang omdat ze via een buis ook naar beneden kunnen vliegen. Wanneer kunnen jullie komen?

zondag 30 augustus 2015
Swazistraat, Purmerend

In onze uitbouw op ca. 4 meter hoogte zit een wespennest. Wij zouden dit nest graag willen laten verwijderen. Hopelijk kunt u ons verder helpen.

donderdag 6 augustus 2015
Houtbaai, Purmerend

Wespennest verwijderen.

woensdag 8 juli 2015
Bandijk, Purmerend

Ik heb een wespennest in de clematis naast mijn tuindeur. Het is een witte bal doorsnede ongeveer 10 cm. Graag hoor ik van u.

zaterdag 20 juni 2015
Rietdekkerstraat, Purmerend

Wij hebben een wespennest in de spauwmuur. Wat kunt u ons adviseren?

maandag 4 augustus 2014
Ommeland, Purmerend

Dag heer/mevrouw, mijn buurman geeft aan dat er een wespennest zit in de muur van mijn aanbouw. Zou u een keer langs kunnen komen om te cotroleren of er een nest zit en zo ja dit nest kunnen verwijderen. Ik hoor graag van u.

zondag 13 juli 2014
Naardermeer, Purmerend

Hallo, Wij hebben zeer waarschijnlijk te maken met een beginnend wespennest in onze schuur. Ze vlogen af en aan naar een opgevouwen deken in de schuur. Deze hebben we een tikkie gegeven, zodat de deken op de grond viel. Vervolgens vlogen er een 10tal wespen in het rond. Voordat we zelf aan de slag gaan met gif e.d. willen we graag eerst horen wat we eventueel zelf kunnen doen, gezien het nog in een vroeg stadium is (geen nest gezien, enkel vele wespen die af en aan vlogen. We horen het graag! 

zondag 8 juni 2014
Speenkruid, Purmerend

Hallo, we hebben last van wespen. Ze vliegen in en uit de buitenmuur laag bij de grond onder het raam. Ik denk een wespennest(je) in de spouwmuur. Kunt u mij van dit probleem af helpen?

zondag 4 augustus 2013
Sportlaan, Purmerend