Wespenbestrijding Purmerend

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Purmerend? Hallo, ik ben Gert van Point Pest Control en ik ben de wespenbestrijder voor Purmerend. Heb je last van wespen? Ik heb 15 jaar ervaring met wespen verwijderen en heb al 10.000 huishoudens en bedrijven geholpen! Bel of mail me voor een een afspraak. Ik stop niet voordat jouw wespenplaag is opgelost!

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
0299 - 796 180
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor Purmerend

Wespenbestrijding in Purmerend regelen? Dan zit je goed bij Wespennest Verwijderen! Wie zijn wij en wat doen we? Wij horen bij Beestjes Kwijt en we beschikken over een landelijk netwerk van lokale wespenbestrijders. Dit betekent dat we voor elke plaats in ons land een professional kunnen inzetten om wespenplagen te bestrijden! Woon of werk je in Purmerend en kun je de wespen niet meer uitstaan, dan krijg je hulp van Gert van Point Pest Control. Afspraak met hem maken? Bel of mail vandaag nog!

Van welke wespen in Purmerend heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Gewone wespen, Duitse wespen en hoornaars kunnen overal in ons land voorkomen, dus ook in Purmerend. Heb jij momenteel last van wespen en wil je de wespensoort herkennen? Bekijk dan onderstaand rijtje. Hierin zie je alle veelvoorkomende wespensoorten in Purmerend terug. Wesp herkend? Bel of mail dan met wespenbestrijding Purmerend voor een oplossing!

Lukt het je niet om de wespensoort te herkennen? Of ben je bang dat het om bijen gaat? Geen paniek, want je kunt Gert van Point Pest Control altijd uitnodigen voor een inspectie. Hij kan namelijk elke wespensoort herkennen! Gaat het inderdaad om wespen, dan zal hij met een oplossing komen. Jij beslist of er meteen iets aan de wespen mag gebeuren!

Wespen bestrijden in Purmerend

Wespen verwijderen Purmerend: gericht en vakkundig door de lokale vakman

In de binnenstad van Purmerend tref je allerlei winkels, cafés en restaurants aan. Toeristen en bewoners maken graag gebruik van deze voorzieningen en dat zorgt voor een bruisende stad. Vervelend is wel dat er door al het bezoek veel afval op straat rondslingert. Wespen komen af op de geur van afval en dat is natuurlijk helemaal niet prettig voor de omgeving.

Als bewoner kun je ook lastiggevallen worden door wespen in jouw eigen woning. In de meeste gevallen zijn ze niet van plan te steken. Toch kunnen wespen zich agressief gaan gedragen als je bijvoorbeeld te dicht bij het nest komt of als je naar een wesp gaat slaan. Let er daarom op dat je genoeg afstand houdt, want van een wespensteek wordt niemand blij!

Een volgroeid wespennest kan tot wel 7000 wespen bevatten. Zorg er daarom voor dat er zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt, maar ga niet zelf aan de slag. De kans is namelijk groot dat het probleem alleen maar verergert. Je wilt natuurlijk niet opgescheept zitten met een hardnekkige wespenplaag!

Voor professionele wespen bestrijding in Purmerend kun je terecht bij Gert van Point Pest Control. Hij helpt je graag binnen een mum van tijd van de wespen af en hij levert bovendien voor een vriendelijke service. Heb jij interesse in zijn diensten? Bel of mail dan snel voor een afspraak met deze ervaren bestrijder!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Gert, aangenaam

Jouw wespenverdelger

Wespen zelf verdelgen? Dat is nooit een goed idee. Daarom heet ik je hier van harte welkom! Mijn naam is Gert Drop en Point Pest Control is mijn bedrijf. Ik heb al verschillende huishoudens en bedrijven met succes van wespenplagen afgeholpen. Ik zorg voor een professionele oplossing en ik help je nieuwe plagen te voorkomen. Bel of mail mij dus vandaag nog!

0299 - 796 180
Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten wespenbestrijding Purmerend

Wespen bestrijden in Purmerend: voor elke plaag een juiste prijs

Vanaf nu zijn je zorgen over wespen voorbij! Het is nog maar een kleine stap naar een oplossing: je belt of mailt Gert van Point Pest Control en hij zorgt ervoor dat de wespen verdwijnen. Uiteraard heeft dat wel een prijs, maar de vraag is nu hoe hoog deze voor jou zal uitvallen. Dit hangt af van de volgende punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De toegepaste methode
  3. De gebruikte middelen
  4. De benodigde tijd voor de bestrijding
  5. Het aantal behandelingen

Indien gewenst, kun je van tevoren een prijsopgave opvragen bij de wespenbestrijder voor Purmerend. Ga je akkoord met de prijs, dan komt hij zo snel mogelijk langs om de wespen te bestrijden. Let wel: de prijs kan nog aangepast worden als er meer of andere werkzaamheden nodig blijken te zijn. Uiteraard zal de expert dit altijd van tevoren met je bespreken, zodat je niet voor nare financiële verrassingen komt te staan!

0299 - 796 180
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

De leeuw uit Tiel

Snel en vakkundig verlost van mijn wespenprobleem.

Marieke th uit Amersfoort

Prima! Goede communicatie en snelle handeling, plus garantie.

Kuijpers uit Someren

Een uur na telefonisch contact te hebben gehad, stond de bestrijder op de stoep. Na 1x bestrijden geen wespen meer gezien.

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in Purmerend

Mijn buurman geeft aan dat er een wespennest zit in de muur van mijn aanbouw. Zou u een keer langs kunnen komen om te cotroleren of er een nest zit en zo ja dit nest kunnen verwijderen.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Purmerend •

Wij hebben waarschijnlijk te maken met een beginnend wespennest in onze schuur. Ze vlogen af en aan naar een opgevouwen deken die daar ligt. Deze hebben we een tikkie gegeven, zodat de deken op de grond viel. Vervolgens vlogen er een 10tal wespen in het rond. Voordat we zelf aan de slag gaan met gif willen we graag horen wat jullie voor ons kunnen betekenen. We horen het graag! 

3 maanden geleden

Noord-Holland • Purmerend •

Ik wil een afspraak maken voor wespenbestrijding in Purmerend. Het betreft een wespennest in de spouwmuur van de slaapkamer. We zien de wespen in en uit een ventilatiegat vliegen en zijn bang dat het voor grote problemen kan gaan zorgen. Ik hoor graag van u.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Purmerend •

We hebben last van wespen. Ze vliegen in en uit de buitenmuur onder het keukenraam. Ik denk daarom dat er een wespennest(je) in de spouwmuur zit. Kunt u mij van dit probleem af helpen? Dat zou erg prettig zijn.

3 maanden geleden

Noord-Holland • Purmerend •

Gister stuitte ik tijdens het schoonmaken in de bijkeuken op een klein wespennest. Voor zover ik weet doen de wespen nog geen kwaad maar toch lijkt het me verstandig actie te ondernemen. Zijn jullie in te schakel voor wespenbestrijding in Purmerend?

3 maanden geleden

Noord-Holland • Purmerend •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder