Uw lokale wespenbestrijder in Zaandam

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Zaandam staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Zaandam werken we samen met Point Pest Control. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 075 - 201 0912 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Zaandam

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Zaandam? Bel dan direct 075 - 201 0912 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Zaandam

Wij hebben een wespennest in de aarde van een border onder een struik. Kan dat kloppen?

maandag 16 oktober 2017
Gaastmeer, Zaandam

Hallo, ik het een wespennest ontdekt onder de dakpannen. De buren hebben ook last van een wepsennest in de tuin. Hoe snel kunt u langs komen om deze nesten te verwijderen?

zaterdag 14 oktober 2017
De Almanak, Zaandam

Ik heb een wespennest die verwijderd moet worden.

zaterdag 30 juli 2016
Boterbloemweg, Zaandam

Wespen in de achtertuin, wat te doen?

woensdag 19 augustus 2015
Jan Windhouwerstraat, Zaandam

Het gaat om het verwijderen van een wespennest in mijn garage. Het nest zit boven de gemonteerde kunststof schrootjes en het plafond. Wanneer kunt u langskomen?

maandag 29 september 2014
Bristolroodstraat, Zaandam

Wespennest op dak naast dakraam verwijderen.

zondag 14 september 2014
Brigantijnstraat, Zaandam

Ik wil heel graag contact met iemand die mij kan helpen met de wespenoverlast in mijn schuur en die de wespen voor mij kan verwijderen, graag zo spoedig mogelijk.

donderdag 26 juni 2014
Twiskeweg, Zaandam

Hallo, we hebben een huisje op een recreatiepark in Voorthuizen. Rondom een regenpijp zwermen sinds kort 5-8 bijen/wespen. We vermoeden dat dit hier dus een wespennest zit, maar weten dit niet zeker, omdat niet voorbij de regenpijp kunnen kijken. Het lijkt erop dat er tussen het dak en het plafond een ruimte zit waar de wespen zitten. Wat is jullie advies hiervoor? 

maandag 9 juni 2014
Serenade, Zaandam

Ik heb een beginnend wespennest ontdekt in de spauwmuur. Hopelijk kunt u mij hier vanaf helpen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

vrijdag 16 augustus 2013
Aagje Dekenstraat, Zaandam

Goedemiddag, ik heb sinds kort last van een wespennest. Wat te doen?

dinsdag 13 augustus 2013
Wachterhof, Zaandam

Ik heb gisteren een wespennest gevonden in de schuur. Ik wil hier graag vanaf. Wat is uw advies?

maandag 12 augustus 2013
Schoolmeestersstraat, Zaandam

Wij hebben achter in de tuin, boven de bijkeuken een wespen nest. Mijn man had zelf de ingang dicht gemaakt maar ze hebben een andere ingang gevonden, ik vind het gevaarlijk omdat ik een dochter van 2 heb rond lopen. Wat kunnen jullie voor ons doen?

maandag 5 augustus 2013
Herderstraat, Zaandam

Dag, ik heb al een hele tijd last van wespen in de tuin. Ik had geen idee waar ze vandaan kwamen, maar vanmorgen ontdekte ik in de hoek van ons tuinhuis een nest. Graag zou ik dit nest z.s.m. verwijderd zien.

vrijdag 2 augustus 2013
Jan Kruijverstraat, Zaandam

Ik heb last van een nest op mijn balkon, wat is uw advies?

dinsdag 30 juli 2013
Koekoeksbloemweg, Zaandam

Wespennest in de grond langs een tuinpad, wat te doen?

maandag 29 juli 2013
Archangelstraat, Zaandam

Wij hebben een wespennest, ik denk in de spouwmuur. Wanneer kunnen jullie langskomen?

vrijdag 26 juli 2013
Halligen, Zaandam

Ik heb last van wespen en wil er graag vanaf. Wat is uw advies?

maandag 22 juli 2013
Bristolroodstraat, Zaandam