Wespenbestrijding Landsmeer

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Landsmeer? Hallo, ik ben Gert van Point Pest Control en ik ben de wespenbestrijder voor Landsmeer. Heb je last van wespen? Ik heb 15 jaar ervaring met wespen verwijderen en heb al 10.000 huishoudens en bedrijven geholpen! Bel of mail me voor een een afspraak. Ik stop niet voordat jouw wespenplaag is opgelost!

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
020 - 225 9393
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor Landsmeer

Wespenbestrijding in Landsmeer regelen? Dan zit je goed bij Wespennest Verwijderen! Wie zijn wij en wat doen we? Wij horen bij Beestjes Kwijt en we beschikken over een landelijk netwerk van lokale wespenbestrijders. Dit betekent dat we voor elke plaats in ons land een professional kunnen inzetten om wespenplagen te bestrijden! Woon of werk je in Landsmeer en kun je de wespen niet meer uitstaan, dan krijg je hulp van Gert van Point Pest Control. Afspraak met hem maken? Bel of mail vandaag nog!

Van welke wespen in Landsmeer heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Gewone wespen, Duitse wespen en hoornaars kunnen overal in ons land voorkomen, dus ook in Landsmeer. Heb jij momenteel last van wespen en wil je de wespensoort herkennen? Bekijk dan onderstaand rijtje. Hierin zie je alle veelvoorkomende wespensoorten in Landsmeer terug. Wesp herkend? Bel of mail dan met wespenbestrijding Landsmeer voor een oplossing!

Lukt het je niet om de wespensoort te herkennen? Of ben je bang dat het om bijen gaat? Geen paniek, want je kunt Gert van Point Pest Control altijd uitnodigen voor een inspectie. Hij kan namelijk elke wespensoort herkennen! Gaat het inderdaad om wespen, dan zal hij met een oplossing komen. Jij beslist of er meteen iets aan de wespen mag gebeuren!

Wespen bestrijding in Landsmeer

Wespen verwijderen Landsmeer: hulp van jouw lokale expert

Wie in Landsmeer woont of werkt, kan in de zomer last krijgen van wespen. De meest bekende in ons land zijn de gewone wespen, de Duitse wespen en de hoornaars. Een plaag van één van deze drie soorten is nooit een pretje, zeker niet als er iemand wordt gestoken. En voor mensen die allergisch zijn voor wespengif is het al zeker geen feest!

Heb jij op dit moment last van wespen? Dan raden we je aan om niet te dicht in de buurt van het nest te komen. Het nest dichtstoppen of kapotmaken is al helemaal geen aanrader! De wespen kunnen dan uit het nest ‘barsten’ en meteen aanvallen. Je kunt al gauw 3000 boze wespen achter je aan hebben, afhankelijk van de grootte van het nest.

Waar kun je eigenlijk een wespennest vinden als je last hebt van wespen in je woning of bedrijf? Misschien hangt het nest wel in een specifieke ruimte. Misschien zit het wel in een spouwmuur. Wees hoe dan ook voorzichtig als je op zoek gaat naar een wespennest! Vind je inderdaad een wespennest in een kamer, dan moet je ervoor zorgen dat er niemand in die kamer kan komen!

Wespen bestrijding in Landsmeer is eenvoudig te regelen. Je toetst het nummer in dat je op onze pagina ziet staan of je stuurt een verzoek via het contactformulier. Je krijgt dan rechtstreeks contact met een professionele wespenbestrijder uit je eigen regio! Dit is Gert van Point Pest Control. Hij helpt je zeer graag van de wespen af!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Gert, aangenaam

Jouw wespenverdelger

Wespen zelf verdelgen? Dat is nooit een goed idee. Daarom heet ik je hier van harte welkom! Mijn naam is Gert Drop en Point Pest Control is mijn bedrijf. Ik heb al verschillende huishoudens en bedrijven met succes van wespenplagen afgeholpen. Ik zorg voor een professionele oplossing en ik help je nieuwe plagen te voorkomen. Bel of mail mij dus vandaag nog!

020 - 225 9393
Logo cpmv Logo vca

Kosten wespenbestrijding Landsmeer

Wespen bestrijden in Landsmeer: voor elke plaag een juiste prijs

Vanaf nu zijn je zorgen over wespen voorbij! Het is nog maar een kleine stap naar een oplossing: je belt of mailt Gert van Point Pest Control en hij zorgt ervoor dat de wespen verdwijnen. Uiteraard heeft dat wel een prijs, maar de vraag is nu hoe hoog deze voor jou zal uitvallen. Dit hangt af van de volgende punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De toegepaste methode
  3. De gebruikte middelen
  4. De benodigde tijd voor de bestrijding
  5. Het aantal behandelingen

Indien gewenst, kun je van tevoren een prijsopgave opvragen bij de wespenbestrijder voor Landsmeer. Ga je akkoord met de prijs, dan komt hij zo snel mogelijk langs om de wespen te bestrijden. Let wel: de prijs kan nog aangepast worden als er meer of andere werkzaamheden nodig blijken te zijn. Uiteraard zal de expert dit altijd van tevoren met je bespreken, zodat je niet voor nare financiële verrassingen komt te staan!

020 - 225 9393
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

A.a. van dijk-veldhuis uit 3991 wj houten

Prima. Vriendelijk en snel.

Heidi heerma uit Lochem

Han schorfhaar kwam de dag nadat ik gebeld had om een wespennest bij mijn schuur onschadelijk te maken. Hij heeft dit vakkundig gedaan, er is geen wes...

Lees de hele review

Michael uit Houten

Goede service en vriendelijke man. Snelheid en kennis van zaken.

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in Landsmeer

Je bent de eerste die wij kunnen helpen in Landsmeer!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder